Aktivnosti

objavljeno: 07.04.2022 - 15:15

Dani otvorenih vrata u Formi od 25.do 30. travnja

Forma, u sklopu projekta Budi u Formi, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, organizira prve Dane otvorenih vrata!

Od 25. do 30. travnja možeš nas posjetiti u Hebrangovoj 21 i potpuno besplatno odraditi trening po izboru - u teretani ili pak isprobati jedan od naših grupnih programa!

Osim toga, možeš dogovoriti i konzultacije te saznati više o projektu Budi u Formi, tjelesnoj aktivnosti, njezinoj važnosti i ulozi koju ima našem cjelokupnom zdravlju, ali i programima i radionicama u koje se možeš uključiti tijekom samog projekta.

Rezevaciju za trening ili konzultacije sa trenerom možete poslati na e mail info@fitness-forma.com ili dogovoriti telefonski na
01 48 56 450.

Dani otvorenih vrata održavaju se u sklopu projekta Budi u Formi koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost DSR Forma Factory.

Organizacija događaja financirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Read more